Wij werken samen met de volgende business partners.

Partnerlogo-Tangram

Tangram ‘Software die mensen beweegt’ geeft aan waar Tangram voor staat. Wij ondersteunen de in-, door-, en uitstroom van mensen in hun loopbaan. Dit doen we met onze professionele softwareoplossingen en deskundig advies.

Toegesneden op uw unieke organisatie

Inspelend op technologische ontwikkelingen en de feedback van honderden klanten bieden wij diverse oplossingen voor verschillende doelgroepen, zoals werving- & selectiebureaus, recruitmentafdelingen en mobiliteitscentra. Onze producten zijn ook nog eens in grote mate aanpasbaar aan specifieke wensen van de klant. Immers, hoewel de processen grote overeenkomsten vertonen, kent iedere organisatie zijn eigen specifieke karakteristieken.
www.tangram.nl

partnerlogo-vactik
Vactik is een ontwerp- en ontwikkelstudio gevestigd in Maarssen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webapplicaties, van een eenvoudige website tot geavanceerde applicaties. Door bij aanvang samen met u na te denken over het project, onderscheiden wij ons door onze flexibiliteit en creativiteit. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van internetsites en webapplicaties verzorgen wij ook andere media uitingen zoals logo’s, huisstijlen, brochures en (online) advertenties. Vactik verzorgt uw complete mediapakket vanuit één centaal punt.
www.vactik.nl/

Voltacom. Al ruim 20 jaar uw specialist in het installeren, uitbreiden, en onderhouden van (KPN Vox Novo, Alcatel, en VoIP) telefooncentrales, Hosted Voip en siptrunk oplossingen, het aanleggen van bekabeling voor computernetwerken UTP/FTP, en het leveren en installeren van breedbandverbindingen zoals adsl/vdsl/glasvezel.