Uniek ICT concept

Een vast bedrag voor optimale service

CompuQuest zorgt ervoor dat u als MKB-er nooit meer wakker hoeft te liggen van uw kantoorautomatisering en ICT budget. Alles wordt binnen één bedrag geregeld.

Zekerheid & service

Voor een vast bedrag per maand leveren wij complete, goed functionerende werkplekken. Voorzien van een Server met Microsoft Server 2008 of 2012 (eventueel aangevuld met Cloud Computing oplossingen), Windows 7 of 10 en Microsoft Office 2016. En vanzelfsprekend onderhoud & ondersteuning – inclusief 8 uurs responsgarantie. Bij vragen of problemen staan wij dus altijd binnen een 8 uur voor klaar. En bij een storing aan de hardware leveren wij gegarandeerd binnen 48 uur nieuwe apparatuur*. Zo kunt u snel en probleemloos verder werken.

Een voorbeeld

Voor een vast bedrag per maand leveren wij zonder bijkomende of onverwachte kosten:

  • 4 werkplekken, HP Business werkstations, inclusief Windows 7 of 10 en Microsoft Office 2016, flat screen monitoren.
  • 1 HP Business server, inclusief Microsoft server 2012 aangevuld met Cloud oplossingen. Hiermee heeft u uw eigen mailserver, een optimale beveiliging van uw gegevens en een geïntegreerde back-up.
  • Maandelijks onderhoud aan de werkstations en server; voor een optimale werking en een gegarandeerde beveiliging van al uw gegevens.
  • 8 uurs response garantie, bij vragen en of problemen met hardware en/of de door ons geleverde software.
  • Binnen 48 uur nieuwe apparatuur, bij een hardwarestoring.

Geen financiële verassingen

Met CompuQuest beschikt u dus altijd over een snel, veilig en goed onderhouden HP netwerk beschikt. Met legitieme software van Microsoft. En als er dan toch een keer een probleem is, lossen wij dat snel en professioneel voor u op. Zónder onaangename financiële verassingen.

*Onder dezelfde condities leveren wij ook printers, remote (cloud)werkplekken en overige software.